Giesser, merkki huippulaadun takana niin ammattilaisille kuin kotikäyttöönkin
terän pituus 15cm
erittäin joustava terä
keltainen, pitävä ja miellyttävän tuntuinen kumikahva
erotteluun, mutta mainio myös pienemmille kaloille (ahven, pieni siika, kuha)
Ominaisuuksia:
terän ovaalihionta keventää leikkaamista, sillä kitkapinta on pienempi kuin sileässä terässä
terä stanssataan ensiluokkaisesta kromi-molybdeeni -teräksestä (hiiliteräs), joka kovetetaan korkealaatuisella ja modernilla High Tech Vakuumikarkaisu -menetelmällä
menetelmän ansioista veitsen terävyys säilyy pitkään ja se on helppo teroittaa aina uudestaan ja uudestaan huipputerään
jokainen terä on viimeistelty käsin
kahva kestää jopa 120c lämpötilaa, kestää myös keittämisen