Retkeilyvarusteiden vuokraus Lahden, Asikkalan, Padasjoen ja Sysmän alueilla.

Retket Päijänteen kansallispuistoon. 

Jannen Kalastus ja KaYakki vuokraa laadukkaita retkeilyvarusteita luonnossa liikkumista ja yöpymistä varten Lahden, Vääksyn, Padasjoen ja Sysmän alueilla.

Vuokrattavien tuotteiden valikoimaan kuuluvat perusvarusteet, kuten rinkat, teltat, riippumatot, makuualustat, tarpit ja kuivapussit.

Myös siisti ja tilava 8-hengen teltta (Coleman Octagon Green) vuokrattavana retkelle, kesätapahtumiin tai messuille. 

 

Retkeilyvarusteiden vuokrauksen lisäksi saat meiltä halutessasi myös kajakit ja kanootit vuokralle. Melo esimerkiksi yläkuvan Päijänteen kansallispuiston Kelvenne-saareen toteuttamaan ikimuistoinen retki Suomen kauniissa luonnossa. Näillä alueilla koet puhtaat ja kirkkaat järvivedet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Kaikki yhteystietomme

Varmista retkesi onnistuminen laadukkailla varusteilla

Vuokraamme retkeilyvarusteita luonnossa liikkumista ja yöpymistä varten. Jotta kajakki- tai patikointiretki onnistuu hyvin, tarvitaan riittävät retkeilyvarusteet. Näihin varusteisiin kuuluvat muun muassa rinkat, teltat, riippumatot, makuualustat, tarpit ja kuivapussit. Myös 8-hengen siisti ja tilava teltta (Coleman Octagon Green) vuokrattavana. 

 

Halutessasi voit vuokrata kajakin tai kanootin sekä retkeilyvarusteet yhdessä paketissa tai vain tarvitsemasi tuotteet oman tilanteesi mukaan. Retkeilyvarusteille on myös kuljetuspalvelumahdollisuus kuten kaikille muillekin tuotteillemme. Kerro meille mihin olet suuntaamassa ja me tuomme varusteet sopivaan paikkaan!

 

Retkeilyvarusteet myös talviliikuntaan, jos vuokraat lumikengät tai liukulumikengät, voit vuokrata myös retkivarusteita samalla kertaa.

 

Talviliikuntavälineiden vuokraus

M/S Jenni-Marialla Kelventeelle ja takaisin - vuokraa mukaan retkeilyvarusteet

Pulkkilanharjulta, Karisalmen sillan luota tai Padasjoen laivarannasta liikennöi säännöllisesti kesäisin alus nimeltä M/S Jenni-Maria. Alus kuljettaa matkailijoita Päijänteen kansallispuistoon Kelventeelle nauttimaan saaren mahtavista retkeilymahdollisuuksista. Liikennöintiä hoitaa laivanvarustamo KulkeeVettenHalki. Matka-aika Kelventeelle on noin 45 min. Matkan edestakainen hinta on 25 euroa.

 

Jos sää on huono tai kajakki- tai kanoottimelonta ei muuten sovi sinulle, voit matkustaa retkeilemään Kelventeelle tällä aluksella ja vuokrata pelkät retkeilyvarusteet meiltä. Tarppi, riippumatto, kuivapussit ja rinkka riittävät usein kesällä. Laivakuljetus on myös varalla niille, jotka eivät huonon sään takia pysty melomaan saaresta takaisin mantereelle. Eli laivaan saa tuoda kajakkeja, jos melonta ei sään takia onnistu. 

 

M/S Jenni-Marian aikataulu

Tiistai, keskiviikko, torstai

 

10:00Padasjoki14:00
11:00Kelvenne E*12:45

12:00

 

Karisalmi

 

12:00

 

14:30Padasjoki18:30
15:30Kelvenne E: Kirkkosalmi17:15
16:30Karisalmi

16:30

 

 

Perjantai

Padasjoki-Kelvenne-Kuhmoinen

 

09:00Padasjoki23:00
10:00Kelvenne P: Likolahti22:00
13:00Kuhmoinen20:00

Retkeilyvarusteet ja kesätapahtumateltta - vuokraus

Laadukkaiden retkeilyvarusteiden vuokrausta Lahden, Vääksyn, Padasjoen ja Sysmän alueilla – ota yhteyttä!

Tavoitat meidät täältä