Talviliikuntavälineiden vuokraus Lahden, Asikkalan, Padasjoen ja Sysmän alueilla

Sijaitsemme Päijänteen alueella, keskellä upeita järvi- ja metsäalueita. Jäätyneet järvien pinnat mahdollistavat retkiluistelun järvellä sekä hiihdon metsäsuksilla tai liukulumikengillä. Lumikengillä voit liikkua sekä metsissä että järvialueilla. Monet talviliikuntalajeista ovat myös todella nivelystävällisiä. Kokeile eri liikuntamuotoja ja vuokraa välineet. 

 

Vuokraa korkealaatuisia talviliikuntavälineitä ja nauti talvesta. Voit myös vuokrata välineitä käytettäväksi mökilläsi tai asuintalollasi. Talviliikuntavälineiden vuokraukselle on myös kuljetuspalvelu.

 

Ota yhteyttä!

Liukulumikengät yhdistävät erähiihdon ja lumikenkäilyn

Vuokraamme suomalaisia OAC KAR 147 -liukulumikenkiä. Liukulumikengät ovat uudempi tapa harrastaa talviliikuntaa hiihtämällä latujen ja rinteiden ulkopuolella metsissä, järven jäällä tai tuntureilla. Liukulumikenkä on lyhyempi ja leveämpi suksi, joka kantaa hyvin lumihangessa. Lisäksi voit laskea mäkiä näillä välineillä käyttäen Telemark-tekniikkaa. Lumikenkäliikunta ja hiihtäminen pehmeällä alustalla ei rasita myöskään niveliä niin kuin juokseminen.

 

Suksissa on kaikkiin tavallisiin talvikenkiin sopivat helppokäyttöiset siteet. Näitä välineitä käytetään myös liikkumiseen, jossa lähtö tapahtuu talon tai mökin pihalta. Liukulumikengillä pääset moniin paikkoihin luonnossa, voit hiihtää esim. Vääksyn Pernasaareen Päijänteen jäätä pitkin laavulle ja grillauspaikalle, välimatka Männistönrannasta Pernasaareen on 2.6 km. 

Lumikengät haastavampaan maastoon

Lumikengät sopivat myös vaikeampiin maastoihin, kuten jyrkempiin ja tiheämpiin metsiin. Ne ovat kevyet, tukevat ja niissä on pohjaraudat pidon varmistamiseksi jyrkemmillä osuuksilla. Lumikengillä liikkuminen on tehokas liikuntamuoto. Puolen tunnin lumikenkäliikunta vastaa noin tunnin juoksuharjoittelua.

 

Sopivia paikkoja vuokraamon läheisyydessä ovat Pasolan harju ja Aurinkovuoren harjualueet sisältäen myös jyrkempiä metsäalueita. Aurinkovuorella on hoidettu grillauspaikka ja myös Päijänteen kansallispuiston grillauspaikat ovat käytettävissä läpi vuoden.

 

Monikäyttöisillä ja laadukkailla liukulumikengillä sekä lumikengillä nautit talvesta. Vuokraamme myös retkiluistimia helpoilla yleissiteillä. 

Liukulumikenkäkuvien tekijänoikeudet omistaa OAC Finland Oy (Rami Valonen).

Vuokraa laadukkaat talviliikuntavälineet aktiviteetteihin Lahden, Vääksyn, Padasjoen ja Sysmän alueilla – ota yhteyttä!

Tavoitat meidät täältä