Talviliikuntavälineiden vuokraus Lahden, Asikkalan, Padasjoen ja Sysmän alueilla

Sijaitsemme Päijänteen alueella, keskellä upeita järvi- ja metsäalueita. Jäätyneet järvien pinnat mahdollistavat retkiluistelun järvellä sekä hiihtämisen liukulumikengillä. Lumikengillä voit liikkua sekä metsissä että järvialueilla. Monet talviliikuntalajeista ovat myös todella nivelystävällisiä. Kokeile eri liikuntamuotoja ja vuokraa välineet. 

 

Vuokraa korkealaatuisia talviliikuntavälineitä ja nauti talvesta. Voit myös vuokrata välineitä käytettäväksi mökilläsi tai asuintalollasi. Talviliikuntavälineiden vuokraukselle on myös kuljetuspalvelu.

Ota yhteyttä!

Liukulumikengät yhdistävät erähiihdon ja lumikenkäilyn

Vuokraamme suomalaisia OAC KAR 147 -liukulumikenkiä. Liukulumikenkäily/liukulumihiihtäminen on uudempi tapa harrastaa talviliikuntaa suksimalla latujen ja rinteiden ulkopuolella metsissä, järven jäällä tai tuntureilla. Liukulumikenkä on lyhyempi ja leveämpi suksi, joka kantaa sen vuoksi hyvin lumihangessa, kääntyminen on myös helpompaa lyhyiden suksien ansiosta. Haastavampaa on laskea mäkiä ja tehdä laajoja käännöksiä Telemark-tekniikkaa käyttäen. Lumikenkäliikunta ja hiihtäminen pehmeällä alustalla eivät rasita myöskään niveliä niin kuin juokseminen.

 

Suksissa on tavallisiin talvikenkiin sopivat helppokäyttöiset siteet. Liuulumikengät sopivat myös liikkumiseen, jossa lähdetään suoraan luontoon talon tai mökin pihalta. Liukulumikengillä pääset eri paikkoihin luonnossa, voit hiihtää esim. Vääksyn Pernasaareen Päijänteen jäätä pitkin laavulle ja grillauspaikalle, välimatka Männistönrannasta Pernasaareen on 2.6 km. 

Lumikengät haastavampaan maastoon

Lumikengät sopivat myös vaikeampiin maastoihin, kuten jyrkempiin maastoihin ja tiheämpikasvuisiin metsiin, koska ne ovat kevyet, lyhyemmät, tukevat ja niissä on pohjaraudat pidon varmistamiseksi jyrkemmillä osuuksilla. Lumikengillä liikkuminen on tehokas liikuntamuoto. Puolen tunnin lumikenkäliikunta vastaa noin tunnin juoksuharjoittelua.

 

Itävaltalaisissa Komperdell lumikengissämme on laadukkaat siteet. Lumikengissämme ei ole perinteisiä hihnasiteitä, vaan kengät työnnetään tukevaan muovirakenteeseen, siteen kiinnitys ei tällöin löysty käytössä.

Kuvia Komperdell lumikengistä ja niiden laadukkaista siteistä alimmalla rivillä kuvagalleriassa. 

 

Sopivia paikkoja vuokraamon läheisyydessä ovat Pasolan harju ja Aurinkovuoren harjualueet, joista löytyy myös jyrkempiä metsäalueita. Aurinkovuorelta löytyy hoidettu grillauspaikka ja sinne voi lähteä Vääksyn liikuntahallin luota. Myös Päijänteen kansallispuiston grillauspaikat ovat käytettävissä läpi vuoden.

Monikäyttöiset ja laadukkaat liukulumikengät ja lumikengät metsiin tai järven jäälle.

Vuokraamme myös retkiluistimia helpoilla yleissiteillä. 

Liukulumikenkäkuvien tekijänoikeudet omistaa OAC Finland Oy (Rami Valonen).

Vuokraa laadukkaat talviliikuntavälineet aktiviteetteihin Lahden, Vääksyn, Padasjoen ja Sysmän alueilla – ota yhteyttä!

Tavoitat meidät täältä